måndag 17 oktober 2011

Åter från Gävle

Gävle är en otroligt vacker stad. Elins lägenhet däremot är inte så vacker. Vi tog oss an det lilla köket och lyckades få det riktigt bra. Lite målning med lackfärg återstår eftersom den har lång torktid.
På förmiddagen när jag varit hemma i Nyköping en stund ringde Elin. Då hade (ursäkta mej) gubben som har förstahands kontraktet dykt upp för att hämta sin post. Han tyckte köket blev såå fint och meddelade samtidigt att lägenheten blir en bostadsrätt i november.
Det blir inte någon mer renovering där inte. Att jobba, så att andra kan tjäna pengar på vårt slit vid en framtida fösäljning har vi nämligen ingen lust till. Elin får bo som hon gör till något annat dyker upp. Hoppas bara hon kan skapa sej lite studiero i allt stök och bök.
Själv for jag hem från Gävle för att ta emot fönstrena som skulle kommit idag. Jag väntade också på en göteborgare, som skulle komma för att hämta lite grejer som mellanlandat här i Nyköping efter flytten från Bangladesh. Göteborgaren skötte sej alldeles utmärkt och kom som han skulle.(Ha så kul när du packar upp, Babbi!! Stor kram!)
Fönstrena däremot dyker inte upp förrän imorgon förmiddag. Sen på onsdag dyker fyra snickare upp här för att montera alltihop. Ska bli härligt att få bort dom gamla fönstrena som vid det här laget inte blivit putsade på ett år. Mmmm, eller var det två?!
Nya fönster kommer i vilket fall att öppna en helt ny värld. :)
Kram på er!!

1 kommentar:

  1. Hahaha jag hade väldigt kul med upppackningen, tror att hälften var kartong och papper.

    Tack för all hjälp med mina saker!
    Göteborgaren skötte sig inte helt och hållet. Han glömde ge dig din present!!!

    Hoppas Elin hittar något eget så hon kan fixa o dona i lugn o ro.

    SvaraRadera