söndag 27 september 2009

Vattenfall och linbana!

Jag blir så glad för kommentarerna på bloggen, roligt att veta att några läser vad jag skriver.
Nu har jag fixat till bilderna från utflykten vi gjorde. Det fick bli kort från Elins digitalkamera, för min brakade helt plötsligt ihop. Jag var och köpte en engångskamera i och för sej, men dom korten ska vi bara framkalla.
Vid 10-tiden åkte vi iväg med taxi. 200 sv. kronor för fyra timmar, och därefter 50 per påbörjad timme....inte särskilt dyrt.
Först åkte vi till ett vattenfall. Telaga Tujuh, 90 meter högt. Överst på berget låg källorna som ger vatten till fallet. ( Seven wheels). Sååååå vackert, men med många apor!!! Jag avskyr verkligen apor och dom här småjäklarna stal också allt dom kom åt. Också??.....Jo, jag har träffat på apor förr i Thailand, och dom var minst lika jävliga då.

Vid fallet kunde man bada. Vi hade inga badkläder, men vi vadade runt i vattnet. Det var också otroligt vackert. Jag kunde ha suttit där hur länge som helst, dock med ett fast tag om handväskan.Sen bar det av till linbanan. 2,2 km lång och med en stigning till högsta toppen som var 710 meter över havet. Vi fick stå i kö ett tag innan vi kom iväg upp, men det var det värt. På halva vägen kunde vi kliva av på en utkiksplattform innan vi fortsatte mot toppen.
Nu börjar det bli riktigt jobbigt att flytta bilder och text, så det får bli ett inlägg med bara bilder från toppen.........så fortsätt kolla nästa inlägg.

2 kommentarer:

  1. Hallåj Vännen!
    Vilka härliga bilder men hissnande högt.....Ser ut som ni hade en bra semester :-)
    Konstigt att aporna drar sig till dig Cissi....
    Hur gick det för stakars Elin med ormen då...vågade hon gå ut ngt mer under vistelsen eller????det skulle baske mig inte jag ha gjort...jag skulle heller aldrig satt mig i den där linbanan då hade jag nog blivit hel spattig....
    Ha det nu så jätte bra och ta hand om er nu när The Boss inte är hemma hos er:-)
    Var rädd om er kramar Marie W

    SvaraRadera
  2. Halloj Marie! Allt bra, hoppas jag!!
    Det blev att ligga vid poolen resten av veckan, fast badade i havet gjorde vi.
    Vi ska vara rädda om oss, Jerry har fixat så vi har chaffis alla dagar.
    Var rädd om dej och ha det riktigt gott!!!!!! Hälsa familjen!
    Stor kram från Cissi

    SvaraRadera