måndag 28 september 2009

Vardag igen!

Det blev en riktigt härlig semester med lite av varje. Kuala Lumpur var också kul, men passar ju mej lite sämre. Jag är inget shoppingfreak direkt, men Elin och Jerry hade kul och handlade en hel del. Vi såg också "Twin Towers".
Nu är det vardag igen, och Jerry jobbar några dagar. På fredag morgon åker han hem till Sverige för att jobba en vecka. Jag är väldigt glad för att han var här igår, Elin höll på att skrämma livet ur mej. Vi var och såg tennis ( en turnering mellan klubbarna pågår nu) och kom inte hem förrän elva. Vi hann bara innan för dörren innan Elin började frysa och kräkas. Febern steg och steg, men efter en värktablett somnade hon. Jag trodde det var svininfluensan hon fått, och har verkligen sprungit upp och ner hela natten och kollat till henne. ( Hönsmamma, ni vet).Men idag på morgonen var febern borta och hon har kräkts och sprungit på toa hel dan. Förmodligen drabbad av någon av alla Dhakas magbaciller. Som sagt var........vardag igen!!!

2 kommentarer:

  1. kul och se dina bilder..... men lite dramatik iaf här o där..... hua.... hoppas Elin kryar på sig!!!!!!!! ni verkar ju iaf haft en härllig semester!!!!!! kram Mia

    SvaraRadera
  2. Det var en toppenvecka, måste jag säga! Ibland är det inte helt fel att leva i Asien.
    Hoppas du har det gott hemma i Sverige!
    Kram från Cissi

    SvaraRadera