fredag 29 maj 2009

Mitt nya liv!

Imorse vakade jag av från mitt sista nattpass på Kvarnen. Det var sorgligt att ta adjö av dom gamla, jag har tyckt om att pyssla om dom på nätterna. Riktigt skönt var det däremot att slänga mina äckliga gamla "pissetofflor" i soporna. För att vara inköpta på Obs! 2004 för 120 kr har dom hållit bra, t om 10 tvättar på 60 grader. Det ni, det får man väl kalla kvalite! Riktigt skönt ska det också bli att alltid kunna gå och lägga sej när man blir trött, och sova på nätterna som vanligt folk, efter 18 år som nattuggla.
Jaha, vad gör man då som lyxhustru. En tur till stan där jag inledde med lite lättare shopping :). Jag hittade en jättefin ängel till trädgården på en nyöppnad butik, Theodoras drömmar. Den pryder verkligen sin plats vid dammen och var inte särskilt dyr, 229 kronor.
På kvällen blev det grillning och besök av grannarna. Men nu är klockan snart 12 och det är läggdags, för imorgon ska jag vara, kanske världens ende "gruskörande och gräsklippande lyxhustru".

Till alla jobbarkompisar på Kvarnen: Jag kommer o fikar någon dag och förhoppningsvis ska jag ha kunnat fixa en pump med fontän till er damm. Ha det gott alla på Kvarnen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar