tisdag 12 maj 2009

Det vänliga Bangladesh

För en stund sen fick jag ett telefonsamtal från Bangladesh, det var Jerry som meddelade att han kommit fram. Han hade något roligt att berätta. Vår chaffis Kamal och städaren Amir har varit så snälla. De har tyckt att vår nyfixade balkong har sett så tråkig ut, så dom har ordnat till det när vi varit borta. Dom har shoppat blomster åt oss för sina surt förvärvade slantar, så tillsammans med min vackra rosa bougonvilla och Jerrys palmer står nu där en röd blomma, en orange blomma och några växter till i en salig blandning. Vi har ju inte samvete att ta bort dom eller, så dom får bli kvar.
Jaja, vi får vänja oss, det är säkert snyggt, i varje fall på banglavis.
Jag kan också tala om att nu behöver ni inte längre ett googlekonto, för att skriva kommentarer, Hanna har hjälpt mej att ändra det.

2 kommentarer:

  1. Ja du Cissi det är bara tacka och se glad ut.Detta lär du väl få känna mer av när du väl kommit på plats:)Det verkar vara väldigt snälla/givmilda människor i dit nya land:)

    SvaraRadera
  2. Dom är otroligt vänliga och hjälpsamma, nästan så det blir för mycket ibland. Jag ska egentligen vara nöjd....tänk om det var tvärtom!! Syns på torsdag.

    SvaraRadera