tisdag 19 juli 2011

Hemma i Sverige igen.....

....och här går det för jämt runt just nu. Vi var hemma rätt sent på söndagkvällen, så då blev det inte mycket gjort.
På måndagmorgonen dök så containern från Bangladesh upp. Container kanske jag inte ska säga för så är det inte riktigt. Vid framkomsten har allt förvandlats till 57 kartonger i alla möjliga och omöjliga storlekar.
Vi började packa upp litegrann direkt. Våra kompisar Tobbe och Marika och deras barn kommer för bastubad och övernattning på fredag, så bastun blev förstås prio ett. Elin hittade en låda med kläder märkt med hennes namn. Den visade sej innehålla alla hennes finklänningar. Det blev många glädjetjut där kan jag säga. Själv hittade jag kartongerna med vårt vardagsporslin, så det är nu på plats i skåpet. :)
Vi kanske packat upp en femtedel av alla grejer och har redan hunnit kört två fulla bilar (och då har vi en kombi) med skräp. Helt otroligt hur mycket papper man kan vira in grejer i!!?
Idag är gubben till Stockholm för att besöka turkiska ambassaden. Förhoppningsvis kommer han att bli godtagen som "tillfällig turk". Kan också meddela att Elin kommit in på högskolan i Gävle och väntar nu bara på att få en lägenhet. :)
Här händer det grejer!! Försökte lägga mej en stund på dagen för att ladda inför den första av tre nätter. Men.....det var helt omöjligt att somna med allt som far runt i huvudet just nu.
En sak vet jag i varje fall! Och det är att jag kommer att sova väldigt gott imorgon.
Här kommer några bilder från Turkiet. Den första är från "vår gata" i Istanbul. Japp, nu är kontraktet påskrivet!

Den blivande turken relaxar på färjan över Bosporen.

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar