lördag 22 januari 2011

Uppdatering från Hongkong...

....utan bilder.
På förmiddagen tog vi färjan över till ön. Har inte så stor aning, men det låter coolt i varje fall. Där blev det lunch och en massa shopping.Mmmmmmmm!!!
Klockan sex var vi tillbaka på hotellet för att njuta av en gratis lounge med det mesta som någon på semester vill ha. Rödvin t ex.....
På kvällen gav vi oss ut igen på jakt efter en skybar för en drink. Taxichaffissen fattade ingeting och efter att ha gjort så gott han kunde blev vi avsläppta vid ett hotell nånstans på fastlandet i Hongkong.
Efter en kort promenad hittad vi i varje fall ett av Hongkongs högsta hus, ett hotell med bar på översta våningen. Jaja, man tager vad man haver.
Mycket jobb blev det med ungefär fyra olika hissar och en massa spring, jag tror vi sprang förbi lobbyn tre gånger. Vi visste rätt snart att vi skulle ta hissen till våningen 27, men ingen hiss gick så högt. Det tog tid att hitta den rätta och en himl massa skratt blev det,som inte är det allra bästa när man är pinknödig. Till slut hittade vi äntligen rätt.
Två öl, ett glas rött och en drink 660 Hongkong dollar kändes ändå rätt ok. Gissa vem som drack rödvin och vem som kissade först.......frågetecknet på Jerrys laptop är, ja vem vet på vilken tangent. men gissa på ni!
Efter ytterligare ett barhäng méd drinkar som smakade så illa att t o m tjejerna vägrade dricka är det nu läggdags.
Som sagt, bilder kommer när vi är hemma i Dhaka igen!!
Kram från en Dhakabo, som just nu känner sej som en riktigt lyxhustru! SMILE!!

2 kommentarer:

 1. Hallå din LYXARE!!!!
  Låter ju inte som ni har det något trevligt alls........;-)
  Ha det jätte bäst och ta hand om varandra ordentligt
  Kramar Fru W

  SvaraRadera
 2. Jodu, Hongkong var verkligen inte fy skam.
  Lite mycket folk ibland bara.
  Ha det bra!!
  STOR KRAM!!!! :)

  SvaraRadera