tisdag 30 juni 2009

Onsdagmorgon!

Idag ska vi till Stockholm och få lite coaching av en person som bott i Indien, det är KappAhl som ordnat mötet. Det ska bli intressant, ni får säkert höra mer om det sen.
Annars är det fullrulle så här sista veckan i Sverige. I söndags var vi ute på landet och hälsade på Tobbe, Marika och deras härliga ungar. Vi hoppade studsmatta, det var faktiskt kul, dock lite skumpigt, fikade och Jerry provsatt Tobbes nya motorcykel. Trevligt! På hemvägen skulle vi åka via Lundaskog och stanna till hos svärfar och svärmor, men körde fel och hamnade i Nävekvarn istället. Det blev en utflykt i vackra Sverige.
På måndagkvällen var vi bjudna till min jobbarkompis Marie och hennes familj. Vi fick jättegod mat, massage och sångföreställning (tyvärr hade jag inte kameran med mej, men Tilda var jättefin när hon sjöng) . Klockan blev ett på natten innan vi var hemma. Tiden går fort när man har roligt!
Det gör den nu också, och nu går snart tåget. Bråttom, bråttom.... mer kommer i nästa inlägg.

2 kommentarer:

  1. Ser ut som det var lite ostadigt på benen...;-)
    Himla snygg frilla....:-)
    Jerry det är bara tatueringarna som saknas....;-)
    Hoppas det går bra för er i storstaden och att mötet ger ngt.
    herre gud nu är det bara 4 dagar kvar sen far ni.....
    Kram Fru W

    SvaraRadera
  2. Tack för senast! Lite vingligt var det...och på tal om frilla så säger Jerry att de utländska tjejerna inte klipper sej i Bangla. Hur göra? Jag kommer att se ut som ett troll när jag kommer hem ;). Kram från mej, Jerry hälsar

    SvaraRadera