lördag 6 juni 2009

Stipendieutdelning!

Lyckligt och väl fick jag hem "gubben" igår. Planet var i tid, och på den något vingliga gången kunde vi förstå att han hade haft en trevlig hemresa. Efter en räkmacka och en godnatts sömn var det så dags för stipendieutdelning på vallarna.
Elin hade dagen till ära köpt en fin sommarklänning, som var omöjlig att använda pga vädret. Vi klädde oss varmare, men inte tillräckligt varmt för vi höll nästan på att frysa ihjäl. 10 grader på termometern och vindar från havet. Dock kan en sån cermoni värma vilket modershjärta som helst, det var helt fantastiskt. Jag är så stolt.....hon är duktig!
Med på vallarna var suppoterklubben farmor och mormor, farfar och morfar, som till slut bad till dom högre makterna tillsammans med både mamma o pappa, att kören snart skulle sluta sjunga så alla fick komma in i värmen igen.
Glada och väldigt frusna var vi allihopa, MEN GLADAST VAR NOG ELIN!!!!

På kvällen drog Elin iväg, och vi fick gott besök av våra goá vänner Cattis och Peter. Först såg vi Sverige-Danmark, och sen pratar vi inte mer om det. Vem som vann i plump tänker jag inte eller prata om, han blir så stöddig då ;). Ytterligare en trevlig dag att minnas. Jag samlar på dom!

2 kommentarer:

  1. Så härligt! Grattis Elin!! :-) Första bilden är så fin med de svenska flaggorna, synd bara på den tjusiga lyftkranen i bakgrunden. ;-)
    Kram kram A

    SvaraRadera
  2. Visst är kranen snygg, det är nästan så att peab skulle få betala mej reklampengar.
    Elin hälsar och tackar för alla gratulationer hon fått.
    Kram Cissi

    SvaraRadera