lördag 25 april 2009

lördagkväll i Dhaka

Vår nya korgmöbel kom kl. 3 idag. Jättefin var den, och plats fick den. Lite senare kom Amir, han blev lätt chockad när han fick se vad för krukor och gamla växter han skulle frakta bort. Han jobbade och slet, men blev väldigt nöjd när han fick ett extra bidrag, som tack för hjälpen.
Senare på dagen gav Jerry och jag oss ut för att kolla nya växter till balkongen. Jerry visste om en trädgård i närheten. Vi gick bland sopor, getter och kycklingar, ni kan tänka er lukten, värre än Björshult ( soptippen i Nyköping om det är någon som inte har varit där).
Det är så otroligt mycket djur överallt, ungfär som att vara på barnens Zoo på Kolmården. Jag var bara lite orolig för att tuppen skulle gå till anfall, när jag närmade mej dom söta små.
Trädgården var helt fantastisk.
Jerry vill ha palmer och jag vill ha rosa
blommande boungovilla ( en chansning med stavningen där).
Bilder från vår ny "pimpade" balkong kommer inte att publiceras förrän växterna är på plats. Dessutom tar det en förskräcklig tid att ladda ner bilder. Har hört att det är otroligt bra väder i Sverige och glada nyheter har vi också fått. Elin har fixat sommarjobb och Hanna jobbar på bra med matte C, lycka till med slutprovet. Kram på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar