lördag 20 augusti 2011

Vad fort det blev höst!!

Här i stan har det regnat ett dygn och det riktigt rejält. Snart är det dags att ta på sej strumpor igen. Det var kallt att cykla i sandaler till jobbet ikväll.
Man har verkligen inte mycket tid över när man jobbar natt. Även fast man drar ner på sömnen under dagen så man precis klarar sej går ändå dom vakna timmarna innan man ska iväg och jobba igen väldigt fort. Just den här helgen hade jag också gärna varit ledig. Gubben är hemma och det är Elins sista helg "hemma" också.
Aja, att gnälla löser inget. Idag har vi t o m hunnit göra lite praktiska saker. Gubben hjälpte mej att bära ner bäddsoffan från övervåningen. Just nu står den i garaget och blir så mycket lättare att bära till lastbilen för Elin och mej på måndag. Det var en besvärlig soffa, och eftersom både gubben och jag är rätt hetsiga av oss var det nära att det blev fönstervägen, för soffan alltså. Mmmmm, kanske för käringen också förresten!?
Sen var vi och handlade lite. Imorgon ska vi nämligen ha ett "flytta hemifrån kalas" för vår Elin. Lite spontant tog jag beslutet i torsdags. Det går rätt enkelt när man har en dotter som jobbar i fiskdisken på City Gross att få en smörgåstårta beställd i sista minuten.
Det ska bli trevligt att träffa alla imorgon!
Ha en trevlig fortsättning på helgen!!

1 kommentar:

  1. spännande med en utflyttande dotter.
    Stod själv och storgrinade i januri på en parkering i malmö när vi hjälpte dottern att flytta dit.
    (efternågra månader grinade hon oxå o tog sitt pick och pack o flyttade hem igen)/kvinnanmedkoftan

    SvaraRadera