tisdag 16 augusti 2011

Jag har bestämt mej!

För vad då undrar ni säkert? Jo, jag har bestämt mej för att strunta i "inne" och istället ägna återstående dagar till att vara ute i trädgården och njuta så länge det går. Tid för renoveringar inne kommer jag att få hela kalla vintern.
När jag väl tagit beslutet satte jag igång att tömma rabatten vid bastun på allt, för att helt börja om på nytt. T o m den gula (och fula) Ölandstoken åkte med.

När allt gammalt var väck bar det av till Oskarsbergs trädgård med cykeln för att inhandla den nya grunden till rabatten. Det blev två rosa rosor, en lite högre buskros, som heter Astrid Lindgren (äntligen ett namn jag kommer att minnas) och en lägre småblommig sort, som heter....mmmm. Det har jag redan glömt?!
Aja,jag hoppas det kommer att bli väldigt fint i varje fall. Imorgon kommer jag att vakna efter natten och bara fara ut i trädgården. Om det inte regnar förstås.
Avslutar med en bild på en av mina trädgårdskompisar. Dammen drar verkligen till sej MASSOR av grodor.

Ha det gott!:)

2 kommentarer:

 1. Hallåj!!
  Tycker du gör ett bra val att vara utomhus...
  Får jag skicka Jennie på grod terapi hos dig???
  Hon är hysterisk rädd för grodor....nu ihelgen i hultsfred fick jag nästan ta bilen och hämta henne vid toaletterna på campingen för det hoppade en groda på vägen.....men se modern hade drukit lite vin så hon tordes inte köra och hämta dottern...hon fick gå sdan grät hon i en timme tror jag....;-)

  Kramizar fru w

  SvaraRadera
 2. Den berömda bastun!!! :)

  SvaraRadera