tisdag 3 juli 2012

Hejsan hopppsan!

Semestern kom och gick i en rasande fart. Eller egentligen inte?! Vi har verkligen inte gjort någonting förutom att ätit god svensk mat, umgåtts med familj och vänner och slappat. Kanske ska nämna att gubben även la nytt golv i nya rummet på övervåningen. Han gjorde ett gott jobb i dryga två dagar och förvandlades tillfälligt till en riktig gubbe, en riktigt stel en också. Ja, inte är det någon viking jag är gift med inte! ;)
Igår morse for så gubben (inte längre lika stel) mot Göteborg för att börja jobba igen. Min vardag startade jag upp direkt igår med att tappa upp årets flädersaft på flaskor. Flädersaft är alldeles ljuvligt gott att blanda drinkar på, kanske just därför som flädersaften är ett återkommande projekt, år efter år.
Jobbet med rummet på övervåningen är också återupptaget. Igår målade jag dörrposter och slipade trösklar. Idag när jag målat dörrposterna för andra gången kastade jag den välanvända penseln eftersom jag ändå skulle cykla och köpa lasyr och lack till trösklarna och kunde köpa en ny. Färg köpte jag på Fluggers, medan jag köpte vägspackel och penslar på Rusta. Penslarna var himla billiga i tre pack, BARA 10 KR! Så här såg en av dom ut efter lasering av fyra trösklar.....inte ens maskeringstejpen räckte till för att skydda golvet. ;)
. Dumsnåla Cissi ska nog var lite mindre dum........och snål, nästa gång. Kram!

3 kommentarer:

 1. Viking är han, dock en Bysantisk och sådana lägger normalt inte golv.

  SvaraRadera
 2. Hej min bysantinska viking! Har du det bra i Istanbul? Kram

  SvaraRadera
 3. hahaha flädersaften är god att blanda drinkar på. Det är min tjej det! :)
  Hoppas den smakar bra.
  Kram från ett kallt och regnigt GBG

  SvaraRadera