söndag 8 juli 2012

Härlig helg!!

Den här helgen har varit kanon, verkligen.
I lördags började helgen med ett besök på den årliga loppisen i Blacksta ihop med mamma, pappa och Hanna. En folkfest av sällan skådat slag med massor av folk och go´varm korv med bröd. Räknar jag bort korven gick det sådär med shoppingen. Jag handlade bara ett gammalt rostigt strykjärn, som ska få stå i trädgården tillsammmans med lite andra rostiga grejor. Blir nog fint!!
På kvällen blev det skönt bastubad trots åskvärmen. 25 klibbiga grader blir betydligt mer uthärdligt efter 75 i bastun. Riktigt härlig dag!
Idag började jag dagen i jordgubbslandet hos mamma och pappa. Vi hann precis plocka färdigt innan åskvädret var över oss med en rejäl regnskur, 24 mm på en halvtimme. Vilket jäkla oväder!
Så pass illa var det att Lundaskog där svärmor och svärfar bor blev helt strömlöst vid elvatiden på förmiddagen. Eftersom Hanna och Patrik, Elin och Niklas och jag skulle dit på middag klockan tre blev det lite kris. När klockan var två och dom ännu inte fått tillbaka strömmen bestämdes det att vi skulle koka kaffe, fylla termosarna och köpa hamburgare på vägen. När kaffet var klart och nästan alla ungdomarna insamlade ringde svärmor och meddelade att strömmen var tillbaka. Det blev fläskfilé istället för hamburgare och efterrätt med termoskaffe. Mysigt!
Och nu är det söndagkväll med strålande sol efter lågtrycket.....vilken härlig helg det varit! Godnatt och sov gott!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar