söndag 24 juni 2012

Hej bloggen!

Jag vill inte sluta blogga även fast jag inte är särskilt skrivsugen just nu. Det är nämligen fantastiskt kul att gå tillbaka och titta i bloggen och återuppleva allt fantastiskt som jag fått vara med om. Och faktiskt händer det spännande saker nu med.
Förra helgen var vi ju iväg till Stockholm för att träffa lite kompisar från bangladeshtiden. Vi skulle vara på ett koloniområde nära Bromma, så jag bokade ett rum på Bromma flyghotell till gubben och mej. Att gå in där var som att komma in i 70-talet igen, riktigt häftigt. Att allt dessutom var rent och snyggt med trevlig personal och bra frukost gjorde ju ingenting. :)
Festen var också trevlig med grillning och massor av prat. Det enda som inte var bra var regnet, men faktiskt klarnade det upp lagom till grillarna skulle tändas.
Sen har det varit midsommar också. Fantastiskt fint väder och otroligt trevligt. Som vanlligt vid Anderslunds koloniområde ihop med hela tjocka släkten. Annars njuter vi bara av att vara hemma, särkilt gubben som har så kort tid i Sverige i år. Om bara en vecka åker han ut i stora vida världen igen.....så trist!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar