onsdag 25 april 2012

Fru Virrpanna

När jag var hemma sist blev det ett besök hos tandläkaren som inte hanns med. Jag bokade ett besök till denna hemresa istället och skrev upp tiden i min kalender, torsdagen 26:e 13.00.
Imorse gick dottern och jag upp och planerade dagen. Vi bestämde oss för att äta lunchbuffé på stans Kinarestaurang, därefter uträtta lite ärenden på sta´n och sen byta däck på bilen klockan tre.
Dottern knallade iväg för att hämta schemat på sitt sommarjobb medans jag klädde mej för några timmar i trädgården innan lunchen och tandläkartiden. Plötsligt började jag fundera över besöket.
-Om jag ska vara där på torsdag, varför fick jag sms:et som påminnelse igår? Det brukar alltid skickas ut dagen innan.
För att vara på den säkra sidan öppnade jag sms:et och kollade datum och tid en gång till och eftersom jag inte riktigt hade koll på dagens datum stängde jag ner inkorgen för att kunna se datumet på mobilen. Och jädrar, mobilen stog på den 26:e och den stora paniken drabbade mej.
Efter två samtal fick jag tag på dottern så vi kunde boka om allt. Tidigare lunch och under tiden jag var hos tandläkaren skulle hon uträtta ärendenen innan det var dags för däckbyte. Lite krångel, men ändå var blev jag rätt glad för att jag skulle få en hel dag i trädgården imorgon.
Så in och byta om, packa tandborsten och sen iväg för att äta en tidig lunch istället för en sen. Vi hann i varje fall äta i lugn och ro innan jag tog bilen vidare till min tandläkartid.
Där möter tandsköterskan mej med orden. "-Vad gör du här idag?" Hon är galen tänkte jag!!
Efter att ha engagerat de andra kunderna och diverse personal kunde vi enas om att det nog var jag som var galen. OCH att min mobil gick en dag före.
Ja, det var bara att ringa till dotter´n för att igen mötas upp på stan. Hon fick sej ett gott skratt och säger sej nu definivt ha bevis för att morsan hennes är en riktig virrpanna.
Och nu blir det tandläkaren igeeeen imorgon. Jojo, så kan det gå!!
Kram!
Ps. Är det någon som vet hur man delar in texten i stycken med den här nya uppdateringen i blogger skulle jag bli himla glad om jag får veta det.

2 kommentarer:

 1. Aj då! Så tokigt det blev.

  Du behöver bara köra tab mellan styckena. Precis som när man skriver i Word. Så funkar det i alla fall för mig.

  SvaraRadera
 2. Har provat med tab, men det har inte funkat.
  Nu när jag haft tid att sitta och klura lite har jag äntligen kommit på hur jag ska göra. :) Det finns en kod på sidan för det nya inlägget, som ska användas för styckindelningen. Komplicerat och kanske är det inte det enklaste sättet.
  Kram

  SvaraRadera