tisdag 13 december 2011

Tapetsering pågår!

Här går det framåt i julstöket. Igår hade jag bilen och fick massor gjort. B la köpte jag årets gran, och det är en stort ansvar i vår familj. Vi brukar ägna timmar åt att leta och till slut, förhoppningsvis i varje fall, enas om en gran. I år fick jag välja själv. Får se om den blir godkänd!?
Sen beställde jag tapeter också. Jag åkte runt på förmiddagen och tittade. När det var dags att handla skulle jag samtidigt lämna tillbaka bilen till Hanna, så hon följde med och var smakråd. Och kan ni tänka er att hon tyckte precis som jag! :)
På kvällen rullade jag ett kilo köttbullar. Elin ringde under tiden och frågade om jag kunde skicka en låda till Gävle. Hembakta chokladciggarrer har hon redan fått en burk med posten, men köttbullar. Mmmmmm, hon får nog vänta till hon kommer hem.
Idag har jag varit och hämtat tapeterna. Jag som var så glad för jag lyckats få tag på ett billigt tapetserar bord. "Rolla väggen med klister bara, lägg rullen på golvet och skär den när du satt upp den". Va?? Allt ska dom då ändra på!!
Ska bli spännande att se hur det här går!! ;)
Blås inte bort!

5 kommentarer:

 1. Klart du kan skicka köttbullar! Min farmor skickade kroppkakor med posten till min pappa när han läste på sjöbefälsskolan i Härnösand i början på 60-talet! :)

  SvaraRadera
 2. Om man förra årets gran som höggs av herrn i huset vart godkänd, så kan du inte misslyckas! Han hitta ju den fulaste granen i skogen ;)

  SvaraRadera
 3. Tobbe! Skärp dig för faasen, den var vacker (och om inte, tanken var god för att hela familjen skulle vara nöjd och glad)! Dessutom så ansträngde jag mig lite! Jag hävdar fortfarande att det är en av de vackraste grannar vi haft!

  SvaraRadera
 4. Granen tveksamt, tapeterna troligtvis! Lycka till med nymodigheterna (skynda på så att det är klart innan jag kommer hem)
  gubben

  SvaraRadera
 5. Hej ni!
  Vad det gäller granen håller jag absolut med Tobbe, men men, tanken var ju god!
  Och det där med köttbullarna, det blir kanske ett paket till Gävle i varje fall!! :)
  Kram på er....Cissi

  SvaraRadera