måndag 8 april 2013

En vecka sen

Veckan har bara susat iväg och egentligen vet jag inte vad jag gjort.

Trappen har blivit klar i varje fall och nu återstår bara tapetseringen. Vi hade tänkt leja någon för tapetseringen, men renoveringsbudgeten den här månaden går nog åt till plåtslagaren, som snart kommer för att titta över taken och göra vissa reperationer. Mmmm, tapeter hade allt varit lite roligare!

Källarstädningen går framåt och jag hittar så roliga saker där nere. Häromdagen dök ett halvt disco upp i form av ett blinkande trafikljus, en snurrande blinkande discoboll och en lång röd kabel med lampor i. En sak kan jag konstatera och det är att inte blir det mycket slängt inte. Flyttar bara runt alla grejer lite grann känns det som.....jag är en riktig hamster.

Sen har jag också hunnit varit på en trevlig middag. Jag har jobbat lite och jag har kört omkull på cykeln och nästan slagit ihjäl mej. Jag cyklar jämt och en vurpa som denna har jag aldrig upplevt förut. På en stor isfläck precis i skuggan efter en tunnel gled cykeln bara iväg med mej och jag föll och slog bland annat i huvudet, så jag nästan tuppade av. Tur jag är tjockskallig!!

Dagarna går som sagt och snart är det torsdag, dagen då våren tydligen ska komma till Sverige. Det håller jag tummarna för, det kliar i trädgårdsfingrarna och jag är så sugen på att ta itu med vår vildväxta roshäck.

Kram på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar