tisdag 2 april 2013

Vardag igen

En härlig påsk har passerat med en massa trevligt umgänge med familjen.

Gubben har hjälpt Hanna och Patrik och lägga golv i två av rummen i deras nya hus innan de flyttar in på söndag. Det gick i stort sett som en dans och blev verkligen jättefint.

På torsdagen kom Elin från Gävle för att hälsa på några dagar. Det var inte igår vi såg henne och det var så roligt att träffas. Det märks att nu har även familjens lillasyster blivit stor, eget hem, sambo och om ett år sjuksköterska.

På fredagen blev det familjemiddag med hela gänget. Jag krånglade till det lite extra och bjöd på musselsoppa, gjord på färska musslor till förrätt. Det som inte kokade över på spisen blev faktiskt riktigt gott! ;) Kvällen blev sen och väldigt kul! Roligast var nog när Patrik försökte auktionera ut vår gamla "tjock-TV" till församlingen som om det vore en riktigt dyrbar antikvitet. (Och det är den väl i och för sej också snart.) Auktionen gick så där och vår rätt fula och väldigt tjocka "tjock-TV" står fortfarande kvar där den stått i sisådär en tjugo år.

Påskafton blev lugn med en liten påskbuffé tillsammans med ungarna. Vi laddade inför den stora flytten på söndagen. Den gick också bra och nu är Hanna och Patrik på plats i sitt nya hus, som verkligen är väldigt mysigt.

Och nu är det tisdag och huset är tomt igen.:( Elin åkte redan i söndags och gubben for till Istanbul imorse. Har fått lite allt möjligt gjort idag. Bland annat har jag påbörjat genomgången av diverse skräp i källaren. Jag började i matkällaren som alltid är full med riktigt stora läbbiga spindlar. Jag höll koll på de flesta medan jag gick igenom alla grejor i potatislådan. Trodde nästan jag skulle dö när jag stack ner handen i en gammal plastpåse och hamnade mitt bland ungarnas gamla halloweengrejer, gummiormar, skorpioner och spindlar, massor av spindlar...tack och lov i plast...vilket tog en stund att fatta.


Nu är den stora frågan! Spara eller kasta??!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar